FIRMAUNDERHOLDNING – JEOPARDY


Skrevet af & kategoriseret under Ikke-kategoriseret.


FIRMAUNDERHOLDNING I HØJT HUMØR – SOM RYSTER JER SAMMEN Thomas Sloth er stifteren bag den underholdende Firma-Jeopardy, som bliver fuldstændig skræddersyet til jeres virksomhed. Stemningen bliver sat i vejret – når vi kommer tæt på alle de sjove historier om medarbejdere, ledere og virksomheden – hvor i dyster i grupper om jeres viden. FOR AT… Læs mere »

FESTUNDERHOLDNING – BEATLES QUIZ


Skrevet af & kategoriseret under Ikke-kategoriseret.


SJOV FESTUNDERHOLDNING MED BEATLES QUIZ OG MUSIK The Beatles – gruppen som forandrede verden med deres nyskabende musik, benytter vi som udgangspunkt for en sjov og anderledes quiz. Thomas Sloth holder sit skarpe fokus på lattermusklen, musikken og kombinerer det med skarp viden om gruppen. Som velkendt foredragsholder om netop dette band, vil I få… Læs mere »

FESTUNDERHOLDNING MED MUSIKQUIZ


Skrevet af & kategoriseret under Ikke-kategoriseret.


SIKKER FESTUNDERHOLDNING – SKRU OP FOR STEMNINGEN MED EN MUSIKQUIZ Vi har mange års erfaring i festunderholdning – Thomas Sloth er manden bag vores musikquiz. Han retter sikker kurs mod lattermusklerne – blandet med sjov viden fra musikkens verden I kan selv vælge om det skal være… DANSK-80ER-MUSIKQUIZ – 80′ERNES FEDE DANSKE HITS 80érnes musikscene… Læs mere »

GIV JERES JULEFROKOST-UNDERHOLDNING ET BOOST, OG SÆT STEMNINGEN I VEJRET.


Skrevet af & kategoriseret under Ikke-kategoriseret.


Med mange års erfaring i julefrokost-underholdning – sætter vi humøret i centrum – og kommer med glade, hyggelige og stemningsfulde indslag til jeres julefrokost. Vi underholder med musik, sang og sjove historier med udgangspunkt i julen – krydret med en humørfyldt quiz, hvor gæsterne bliver rystet godt sammen og stemningen ruller. Vinderholdet modtager naturligvis en… Læs mere »