Festunderholdning med musikquiz

Sikker festunderholdning – skru op for stemningen med en musikquiz

Vi har mange års erfaring i festunderholdning – Thomas Sloth er manden bag vores musikquiz. Han retter sikker kurs mod lattermusklerne – blandet med sjov viden fra musikkens verden. Vi tilbyder jer en festunderholdning quiz, som vil få alle til at grine og som alle kan deltage i. I kan selv vælge, om det skal være en quiz om 80’er-musik, The Beatles eller noget helt andet.

Dansk-80’er-musikquiz – 80′ernes fede danske hits

80’ernes musikscene var prydet med store danske navne, der rystede udødelige hits ud af ærmet. Vi quizzer med musik fra de fede 80’er-hits af Thomas Helmig, Sanne Salomonsen, Anne Linnet, Rocazino, Rugsted & Kreutzfeldt, Tøsedrengene, Gnags, TV2, Dodo and the Dodos og mange, mange flere.

Jule-musikquiz

Vi sætter festen i gang med en sjov jule-musikquiz, der ryster gæsterne sammen under den humørfyldte og skarpe dyst om at bliver vinderholdet. Vi quizzer om julens mange hits, og sætter gang i julestemningen og de små grå. I får sat jeres viden om julen på prøve, med spørgsmål om alt fra Søren Banjomus til Jul på Vesterbro.

Musikquiz i selv vælger

I vælger selv festunderholdningens tema for musikquiz – og vi sammensætter præcis den musikquiz, der matcher jeres specifikke ønsker. Vi sammensætter sjove, udfordrende og underholdene musikquizzer om lige det I er interesserede i. Vi quizzer med musik fra alle genrer og bands. Alt I skal gøre er at give os besked, så laver vi en musikquiz med lige det tema I elsker.

Ring for en uforpligtende snak på tlf. 25 78 90 22

Varighed: ca. 1½ time

Honorar: 3.500,-  + tillæg udenfor Sjælland

© Alletidersunderholdning.dk | Festunderholdning Quiz der giver godt humør | Musikquiz om 8o’er musik og meget andet

© AlletidersUnderholdning.dk | Festunderholdning der løfter