Firmaunderholdning – Jeopardy

Underholdning til Firmafest - Logoet for den amerikanske version af showet Jeopardy, hvis format vores firma quiz er bygget over

FIRMAUNDERHOLDNING I HØJT HUMØR

– SOM RYSTER JER SAMMEN

Thomas Sloth er stifteren bag den underholdende Firma-Jeopardy. Thomas Sloth startede Firma-jeopardy, fordi han opdagede at mange virksomheder som han arbejder med, havde det meget svært med at kommunikere. Ifølge Thomas Sloths erfaringer med hans kollegaer har Firmaunderholdning været noget som har fået hans hold på et helt nyt niveau, og grunden til det var Firma-jeopardy, som bliver fuldstændig skræddersyet til jeres virksomhed. Stemningen bliver sat i vejret, om hvem der hurtigst til at svare på spørgsmålene – når vi kommer tætter på alle de sjove historier om medarbejdere, ledere og virksomheden og når man hører hvilke sjove fejl man kunne komme til at lave, som ledere eller medarbejder – hvor i dyster i grupper om jeres viden, og på den måde for man både lidt mere viden om hvad der sker omkring en, men også lidt mere viden om i hinanden.

FOR AT GØRE FIRMA-AFTENEN EKSTRA UNDERHOLDENDE – SKAL VI BRUGE:

Viden og historier fra jeres hverdag
Navne på medarbejdere
Billeder fra virksomheden
En projektor
Dette fletter vi sammen til en sjov og humørfyldt Firma-Jeopardy quiz. som vil styrke sammenholdet mellem kollegaerne og cheferne fordi når man tænker på noget andet ind arbejde så skaber man relationerne mellem kollegaerne, men hvor der også dystes om vindertitlen – og vejen dertil vil være fuld af humoristiske og vedkommende indslag – der med sikkerhed vil få rystet jer sammen på en helt ny måde, og det er sådan man ville kunne kommunikere bedre på arbejdspladsen.

VI FORMIDLER DIN FIRMA QUIZ GENNEM:

Billeder
Underlægningsmusik
Sjove historier
Quiz på Powerpoint
Vi har fokus på at stimulere alle sanser og naturligvis lattermusklen. Med mange års erfaring er vi eksperter på at give stemningen et ordentligt boost og skabe en uforglemmelig oplevelse Lad os tage jer med på en rejse, hvor vi bringer liv til jeres arrangement og skaber de stærke bånd mellem deltagerne. Og er vist at – dette vil bliver en firmaunderholdning, I vil husker for altid.

Prøv noget nyt til jeres Firmaunderholdning – book en Firma Jeopardy

Kontakt os for en uforpligtende snak på tlf. 25 78 90 22

Varighed: ca. 1½ time

Honorar: 3500 + tillæg udenfor Sjælland

 

BOOK DIN UNDERHOLDNING
TIL FESTEN NU
25 78 90 22

© 2017 – Alletiders underholdning

 

© Alletidersunderholdning.dk | Firma quiz fuld af humor og personlighed | En Jeopardy om jeres firma